Links

Several links related to hiking, outdoor sports and travel.

Weekendhike
Wandelen met een leuke groep van 20-45 jaar. Meld je aan voor de gratis wandelagenda per e-mail. Wandeltochten overal in Nederland.
De Wandelsite
Wandelingen georganiseerd door de deelnemers zelf. Meld je aan voor de gratis wandelagenda en wandel een keer vrijblijvend mee. Elke maand meer dan 120 wandeltochten overal in Nederland.
Hiking-site.nl
Hiking-site.nl is een site vol met informatie over hiking, buitensport, outdoor, bergwandelen, materiaal, navigatie, wandelroutes, EHBO, GPS en vacatures.
Wandelnet
Site van Wandelnet, het startpunt voor wandelen in Nederland. Met Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW's), Streekpaden, NS-wandeltochten en wandelroutes voor wandelvakanties.
Wandelzoekpagina
Meer dan 5000 gratis wandelingen en wandelroutes in Nederland direct beschikbaar. Bekijk unieke wandelingen, lees wandeltips en deel je ervaringen.
  • Groene Wissels - Rondwandelingen van station naar station.
  • Trage Tochten - Trage Tochten zijn wandelingen door natuur en boerenland, waarbij de keuze voor kwaliteit voorop staat.
Frankwandelt
Bekijk de mooiste wandelingen, wandelreizen en wandelvakanties in Nederland, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa.
Wandelblog Ambulare
Wandelblog Ambulare neemt je mee op meer dan 900 wandelingen en duizenden foto's over langeafstandspaden en streekpaden in Nederland en wandelpaden met een bijzonder thema.
Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig
Met de wandelgidsen van Gegarandeerd Onregelmatig (o.a. bekend van de serie "Wandelen buiten de binnenstad van ...") kom je net buiten de gebaande paden en streken. Van drukke steden tot afgelegen oorden: met onze wandelgidsen kom je gegarandeerd op de meest originele plekken van Nederland.
Bever Zwerfsport
Buitensport winkel en outdoor innovators.
GPSshop.nl
Specialist in GPS en navigatiesystemen.
Stanley & Livingstone
Voor een landkaart, reisgids of voor reisverhalen. Stanley & Livingstone.
Wikitravel
Wikitravel is een project dat tot doel heeft een vrije, complete, actuele en betrouwbare wereldwijde reisgids te creëren. Wikitravel wil de beste reisgids zijn voor iedereen, gratis beschikbaar en eenvoudig toegankelijk. Tot nu toe hebben de wikireizigers 3.614 bestemmingen en andere artikelen geschreven.
SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen organiseert bijzondere rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, winterreizen en themareizen.
Shoestring
Avontuurlijke verre groepsreizen.
Cirkel Vakanties
Cirkel Vakanties organiseert speciale singlereizen voor singles en alleenstaanden.
Baobab reizen
Onvergetelijke groepsreizen met individuele vrijheid. Actieve rondreizen, familiereizen, singlereizen of fietsvakanties.
GPSBabel
Convert, upload, download data from GPS and Map programs.
GPS Visualizer
GPS Visualizer is a free, easy-to-use online utility that creates maps and profiles from GPS data (tracks and waypoints, including GPX files), street addresses, or simple coordinates.
FilmStats
Informatie over op TV uitgezonden films.